RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Києві розгорівся скандал навколо 8-річного школяра, який рік тероризує вчителів і учнів

В одній зі шкіл Деснянського району Києва розгорівся скандал навколо 8-річного школяра, який протягом півтора років тероризує своїх однокласників і навіть вчителів.

Про це повідомляє ТСН.uа.

За агресивну поведінку і побиття в школі з початку навчального року поліцією порушено вже 12 кримінальних проваджень. Чи не кожен день в заклад приїжджають поліцейські, щоб скласти новий протокол і зняти побої з постраждалих. Батьки б'ють на сполох і звертаються в усі інстанції, проте ситуація не змінюється.

"Уже протягом 1,5 року, з тих пір, як наші діти пішли в перший клас, з нами вчиться неадекватний хлопчик, який б'є дітей і надає на них психологічний тиск. Цього року все стало ще гірше, оскільки, крім дітей, він почав уже чіпати і вчителів, і керівництво школи. Тобто у цього восьмирічного хлопчика зовсім немає ніяких пріоритетів і ієрархії", - розповідає Наталя.

У хлопчика померла мама і він виховується в сім'ї батьком і бабусею. Позиція родини - вони воюють з усім світом. Вони вважають, що все на них наговорюють і все наклеп, вони судяться з усіма.

Відзначимо, на даний інцидент гостро відреагували користувачі соціальної мережі.

"За злочини дітей відповідають батьки, вони повинні компенсувати збитки постраждалим. Кілька компенсацій і все б заспокоїлося", "Але проблема в тому, що в нашій країні не працює правоохоронна і судова системи", "Чому з батьками хлопчика не говорили? Я проти насильства над дітьми", "Психолога батькам в першу чергу. Вони повинні за розум взятися і дитиною займатися". - пишуть блогери.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Слов'янську розгорівся скандал через вчителя школи №10 Андрія Шалда, який був засуджений за сепаратизм, але в поточному навчальному році продовжив вчити дітей.