RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Випала з авто: мережу обурив п'яний інцидент з жінкою в Києві

У мережі активно обговорюють новину про те, що на Виноградарі в Києві нетвереза жінка, яка перебувала за кермом автомобіля, фактично випала з машини.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Київ Оперативний" з посиланням на очевидця.

"Живу на проспекті Правди. Бачу, близько 64 номера по пішохідній зоні пливе це "корейське диво", №AA3008CP. За кермом була ця леді (фото додаю), поруч з нею - теж така. З першого погляду зрозумів, що з ними щось не так: жестикуляція, міміка, скляний погляд і т.д. Працюю травматологом, розумію, про що говорю", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зупинилися вони прямо біля входу на дитячий майданчик.

"Як тільки почали виходити -" походон "видав моментально. Викликаю "копів", в двох словах пояснюю ситуацію. І хоча всі тут, в фейсбуці, постійно скаржаться, що довго їдуть - на мій виклик приїхали досить швидко і як раз в той момент, коли дами почали їхати", - додав свідок інциденту.

За його словами, п'яні жінки обурювалися, що їх зупинили, але при цьому одна з них просто випала з машини, коли приїхали "копи".

"Дами дуже обурилися, що їх зупинили. Водій хотіла вийти і щось пояснити полісменам, але випала з машини. Перегарище - труба, як від старих алкашів. Встати відмовлялася, допомога "копів" не допомогла - потім знову сіла. Потім почала вимикатися, просто засинати на асфальті. Викликали швидку, яка констатувала настільки сильне алкогольне сп'яніння, що довелося госпіталізувати", - додав очевидець.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селі Нові Петрівці, що під Києвом, автомобіль збив двох дітей.