RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бої під Кримським: з'явилися нові подробиці і відео з полоненим бійцем АТО

В бою 23 листопада в районі села Кримське Луганської області загинули чотири бійці Збройних сил України, ще один поранений військовий потрапив у полон.

Про це повідомляє видання "Новинарня".

Відзначається, що дані офіційно підтверджує прес-служба 16-го окремого мотопіхотного батальйону.

Тіло одного із загиблих було оперативно евакуйовано. Тіла решти трьох бійців сьогодні українській стороні передали бойовики.

На даний момент відомо, що в бою загинув один боєць 16 омпб, тіло якого було доставлено на українську сторону. Це молодший сержант Денис Кривенко.

Ще один загиблий – один з трьох евакуйованих 24 листопада – Шевченко Сергій Павлович, позивний "Шева". Імена інших військових поки невідомі.

Бойовики опублікували відео з полоненим АТОшником, на якому він представляється як "Фурсов Роман Вікторович, 58-я бригада".

У нього осколкове поранення верхньої третини спини, руки і рвана рана голови, зокрема відірвана частина лівої вушної раковини.

За словами помічника міністра оборони Юрія Бірюкова рішення щодо бойового зіткнення під Кримським приймало місцеве командування.

Як повідомляв "Апостроф", двоє українських військових, які вважалися загиблими на Донбасі, вийшли з-під обстрілу і повернулися у свої підрозділи.