RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Образив і вигнав з автобуса: стало відомо про обурливий інцидент з бійцем АТО під Черкасами

Водій рейсового автобуса "Миколаїв-Черкаси" вигнав з транспортного засобу учасника бойових дій Олександра Ромашина.

Про це повідомляє місцеве видання vikka.ua.

Відзначається, що інцидент стався 28 листопада. Так, ветеран АТО з дружиною поверталися додому в село Михайлівка з районної лікарні в Кам'янці, але водій відмовився їх везти і висадив прямо на узбіччі.

"Мій чоловік - учасник бойових дій, і в той день у нього загострилися грижі. Їхали з госпіталю додому, ловили попутку, але зупинився автобус "Миколаїв-Черкаси". Зазвичай платимо 6 гривень, але водій автобуса зазначив, що у нього проїзд дорожче - 10 гривень, а після того, як чоловік показав посвідчення учасника бойових дій, взагалі очманів", - розповіла Людмила Ромашина.

За її словами, водій у грубій формі запитав, що це за посвідчення і наполягав на оплаті проїзду.

"Свої дії він пояснив тим, що ми квиток брали не в касі, що їм ніхто не оплачує ці пільги. Після хамства і приниження він зупинив автобус і вигнав нас, як собак на вулицю", - додала жінка.

Сам Олександр Ромашин заявив, що в зоні АТО був 15 місяців, туди їхав здоровою людиною, а назад повернувся з п'ятьма грижами, тому що повинен був носити важкий бронежилет.

"Нам не шкода тих грошей, але саме ставлення до нас, учасників бойових дій, обурює. Я їхав в зону АТО абсолютно здоровою людиною, а повернувся з рядом проблем по здоров'ю і постійно повинен лікуватися в госпіталях", - пояснив чоловік.

Видання зазначає, що перевізник відмовився коментувати інцидент.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Волинської області водій автобуса в грубій формі висадив 15-річного хлопця, сина загиблого учасника АТО Сергія Гулюка.