RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Савченко відзначилася в Польщі несподіваною заявою про війну на Донбасі: в мережі обурені

У мережі активно обговорюють новину про те, що народний депутат України Надія Савченко під час виступу в Познанському університеті (Польща) заявила, що війну на Донбасі почала українська влада.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив політолог Олексій Голубоцький.

За його словами, виступаючи перед студентами, Савченко відзначилася некомпетентністю.

"Надя була, як завжди, на висоті: спочатку намагалася пояснити "правильну систему оподаткування" (швидко заплуталася і кинула), потім заявила про необхідність ліквідувати області та структуру влади як таку (тобто, структурування адміністративного устрою і держуправління), потім хвалила "праймеріз" - але коли попросили пояснити, що це, швидко і ніяково згорнула тему", - зазначив він.

Крім того, Савченко заявила, що "президент в Україні - це зло", а війну на Донбасі початку влада. Також політик вважає, що українці готові до переговорів з сепаратистами.

"У цілому була звичайна трансляція тез Кремля - нічого особливого, ми вже майже звикли. Але ось перед Польщею зганьбила. Це не рахуючи того, що трохи, але послабила позиції нашої держави в боротьбі інтересів Польщі і України", - підсумував Голубоцький.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Савченко запропонувала відомому шоумену Володимиру Зеленському спробувати свої сили в якості кандидата на пост президента.