RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стало відомо про обшуки у працівників НАБУ через великих хабарів

У середу, 29 листопада, співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою прийшли з обшуками до співробітників Національного антикорупційного бюро України.

Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Співрозмовник видання не зміг уточнити, де і у кого саме проходять обшуки. Однак зазначив, що слідчі дії відбуваються не в офісі НАБУ.

Обшуки пов'язані з сьогоднішнім затриманням детектива НАБУ при спробі передачі хабара першого заступника голови Державної міграційної служби Діні Пимахової, пише видання.

У ГМС повідомили, що агент НАБУ, син колишнього народного депутата від Партії регіонів Юрія Боярського, протягом декількох місяців намагався спровокувати Діну Пимахову. Він пропонував їй хабара за легалізацію в Україні неіснуючих громадян В'єтнаму та Ірану. За даними служби, агент НАБУ виконував вказівки свого керівництва.

Для його викриття було проведено спецоперацію СБУ. Його затримали при спробі передати першу частину хабара в розмірі $ 15 тисяч.

Як повідомляв "Апостроф", раніше детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) спільно з працівниками Генпрокуратури викрили особу, яка пропонувала співробітнику Нацагентства $ 800 тисяч хабара.