RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Мережу обурило образливе висловлювання одіозного нардепа про Майдан

Користувачів соціальної мережі обурило образливе висловлювання народного депутата Євгена Мураєва в середу, 29 листопада, в ефірі програми "Український формат" про Майдан.

Про це повідомила журналіст Ірина Ромалійська на своїй сторінці в Facebook.

"Світлана Заліщук, Альона Шкрум, Юрій Левченко та інші пішли зі студії NewsOne через висловлювання Мураєва про те, що Майдан був держпереворотом, а не революцією. До речі, Катеринчук не пішов. У мене одне питання - а навіщо на NewsOne взагалі ходити?! Легітимізувати ось цю всю псевдожурналістику", - написала Ірина Ромалійська.

Так, все почалося з заяви народного депутата України Світлани Заліщук, в якому вона задавала питання Мураєву щодо участі політика в подіях на Майдані. При спробі відповісти на питання Заліщук, Євген назвав Майдан - державним переворотом, посилаючись на офіційне визначення в законі. Юрій Левченко зажадав вибачень і отримавши відмову пішов, а за ним і велика частина запрошених. В результаті студію покинуло п'ять запрошених гостей: Юрій Левченко, Олена Шкрум, Леонід Ємець, Тетяна Острикова і Світлана Заліщук.

Користувачі соціальних мереж емоційно сприйняли цей інцидент.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві до річниці розгону Євромайдану пройшла хода до Адміністрації Президента, МВС і Генпрокуратурі України.