RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Смертельний вибух в суді Нікополя: кого і за що намагалися вбити

30 квітня в Нікополі Дніпропетровської області чоловік підірвав дві гранати в залі суду, ймовірно, спробувавши вбити підозрюваних у вбивстві свого сина, яке сталось в 2016 році.

10 лютого 2016 року в Нікополі сталася автомобільна гонитва, після якої невідомі в масках на двох машинах "затисли" білу іномарку своїх жертв, вискочили з автомобілів і випустили цілу обойму патронів. Загиблими виявилися 24-річний житель Запоріжжя Ривзан Тапаєв і його 29-річний друг Ілля Боднар, який жив в Нікополі.

Відео вбивства

Перший підозрюваний був затриманий через півтора місяці. Ним виявився 39-річний житель Нікополя, якого вже судили за розповсюдження наркотиків. У нього вилучили і знаряддя злочину - автомат Калашникова.

Убитий Ілля Боднар

Убитий Равзан Тапаєв

Поліція повідомляла про те, що ймовірною причиною вбивства стали розбірки в сфері наркоторгівлі.

Нагадаємо, сьогодні батько одного з жертв того вбивства підірвав дві гранати в залі суду, в результаті чого сам помер на місці, а ще семеро осіб було поранено. Серед поранених опинилися всі троє підозрюваних, а також два конвоїра і секретар суду.

Пізніше один з підозрюваних помер в лікарні.

Поліція вже опублікувала фото з місця вибуху. На них видно, що гранати вибухнули поруч з камерою, в якій знаходилися підозрювані.

По матеріалам КП.