RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У луцькому СІЗО жорстоко вбили молодого хлопця: опубліковано відео

У луцькому СІЗО жорстоко вбили 25-річного Дмитра Листовничого, на тілі якого залишилися численні садна, а також була вибита ключиця.

З приводу смерті порушено кримінальні виробництва за фактами умисного вбивства, підробки документів, і за фактом халатності лікарів, яка призвела до тяжких наслідків, передають "Волинські новини".

Загиблий був жителем Володимир-Волинського району. Журналісти припускають, що він деякий час перебував у місцевій лікарні, адже слідчі витребовують медичну справу померлого, аби дізнатися, чи можна було його утримувати у СІЗО після того, як він потрапив на лікування.

Відзначається, що Листовничий провів у слідчому ізоляторі неповні чотири доби і повернувся звідти в труні. При цьому в заключенні, яке видали на руки матері, йдеться про те, що Дмитро помер природною смертю.

"Тіло було дуже страшно понівечене. Я зразу не змогла собі уявити. Я собі думала в дійсності, як вони говорили, що він впав побився. Я все всім так тлумачила. А мені кажуть, Марійка, що ти не бач, що він забитий, це ж тіло понівечене", - розповідає мати загиблого.

У виписці про смерть говориться, що у хлопця була хвора печінка. Ось тільки не зрозуміло, як від хворої печінки може з'явитися дірка в голові і вибита ключиця. Зрештою, за заявою матері було порушено провадження з приводу навмисного вбивства. Проте у прокуратурі кажуть, що хлопець помер, бо був хворий.

Смерть констатували 22-го жовтня о 17:30 прямо в ізоляторі. А повідомили матері про трагедію вранці 23 жовтня. Відомо, що хлопець потрапив в СІЗО через те, що вкрав у магазині пляшку віскі.

Як повідомляв "Апостроф", в жовтні стало відомо про дивну смерть арештанта в Одеському СІЗО.