RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Під Одесою сталася сімейна драма зі стріляниною і взяттям заручниць: опубліковані фото

У Білгороді-Дністровському (Одеська область) моряк, повернувшись з рейсу, в стані алкогольного сп'яніння посварився з дружиною, дістав револьвер і спробував застрелити її і одну з дочок.

Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

Відзначається, що далі чоловік схопив мисливську рушницю, замкнувся з тещею і другою дочкою, заявивши, що "всіх вб'є".

"Прибулим на місце події місцевим правоохоронцям довелося запросити підкріплення. З Одеси приїхали фахівці з таких випадків. У результаті швидкої операції поліцейського спецназу і оперативників розшуку "терорист" був знешкоджений. Жертв немає, але постраждав один поліцейський - у нього поранення руки", - уточнює видання.

За словами начальника ГУ Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна, інцидент стався близько 19:00 в п'ятницю, 1 грудня.

Він розповів, що місцевий житель, який випив, погрожуючи зброєю, взяв в заручники двох жінок. Крім того, перебуваючи в неадекватному стані, з вікна стріляв в перехожих з мисливської рушниці.

Незважаючи на вимоги поліції, чоловік відмовлявся звільняти людей і погрожував кинути "коктейль Молотова". Потім відкрив стрілянину з револьвера. Завдяки злагодженим діям правоохоронців зловмисник був знешкоджений і затриманий.

Уточнюється, що затриманому 72 роки, тобто він 1944 року народження. Вилучений револьвер зброєю не є - це "Флобер".

Фото: dumskaya.net

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селищі Чаплинка Херсонської області військовослужбовець-строковик влаштував в магазині стрілянину з автомата Калашникова, поранивши одного місцевого жителя.