RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Скандальний нардеп вляпався у скандал через чергову бійку: з'явилося відео

Народний депутат Володимир Парасюк в суді Маріуполя вдарив співробітника поліції.

Відео інциденту публікують перший заступник начальника Національної поліції В'ячеслав Аброськін і активіст Андрій Дзиндзя.

Інцидент стався вчора, 4 грудня, в Апеляційному суді, де розглядалася зміну запобіжного заходу одному із колишніх командирів батальйону "Донбас" Анатолій Виногродському і екс-бійцеві батальйону "ОУН" Леоніда Литвиненка. Після завершення розгляду справи Парасюк накинувся на одного поліцейського і пошкодив техніку іншому, який знімав процес.

"Обидва правоохоронця перебували при виконанні службових обов'язків і здійснювали відеозйомку судового засідання з метою фіксації можливих порушень громадського порядку. Події за участю нардепа зафіксовані на відео. Співробітник поліції звернувся в лікарню, де йому було діагностовано струс головного мозку та забій", - заявили в прес-службі поліції Донецької області.

Інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345 КК України ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу"). Розпочато досудове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", у жовтні Володимир Парасюк вдарив ногою начальника Управління державної охорони Валерія Гелетея.