RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Харкові підпалили будинок судді і підірвали авто з поліцейським: фото і відео

У Харкові невідомі підпалили будинок судді, яка приймала рішення про запобіжний захід затриманим учасникам організованої злочинної групи, і підірвали автомобіль з поліцейським, який вів справу.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Харківській області.

Так, в середу, 6 грудня, в центрі Харкова на вулиці Отакара Яроша вибухнув автомобіль, в результаті чого постраждав водій.

"За попередніми даними, під заднім колесом автомобіля "Тойота" був боєприпас невідомого походження. Коли автомобіль рушив, пролунав вибух. 35-річного водія з незначними тілесними ушкодженнями доставили в лікарню для надання медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

За даними місцевого видання NewsRoom, в автомобілі на момент вибуху перебував співробітник поліції.

Крім того, за інформацією джерел видання в правоохоронних органах, інцидент може бути пов'язаний із затриманням організованої злочинної групи, яка діяла в регіоні.

"Спочатку їх взяли під варту, потім відпустили. І буквально протягом доби судді, яка приймала рішення про запобіжний захід, підпалили будинок, а поліцейському, який вів справу, спробували підірвати машину", - сказало джерело.

Уточнюється, що інцидент стався близько 14:40, зараз правоохоронці проводить огляд місця вибуху і допитують свідків.

За фактом вибуху автомобіля в Харкові відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", убитим увечері 3 грудня в Одесі чоловіком виявився учасник злочинного угруповання.