RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Києві дали серйозний термін аферистці, яка обікрала вдову бійця

Шахрайку, яка виманила 400 тисяч гривень у дружини загиблого бійця АТО, засудили до шести років в'язниці з конфіскацією майна.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва в Facebook.

"За принципової позиції Київської місцевої прокуратури №5 Оболонським районним судом м. Києва оголошено обвинувальний вирок колишній працівниці одного зі столичних банків, який шахрайським шляхом заволодів коштами громадян в особливо великих розмірах", -йдеться в повідомленні.

Жінка, яка працювала в банку, переконувала громадян, що може обміняти кошти за вигідним курсом валют. Однак гроші клієнтам банку вона не повертала. Всього шахрайка обдурила чотирьох громадян на суму майже 1,3 млн грн. Серед постраждалих - дружина загиблого бійця АТО, яка віддала аферистці 400 тис. гривень, отриманих від держави у зв'язку із загибеллю чоловіка.

Дії колишньої працівниці банку кваліфіковано за ч.3, ч. 4 ст.190 КК України (шахрайство, вчинене у великих і особливо великих розмірах).

Як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці затримали жінку, яка очолювала благодійний фонд у Львові, яка підозрюється в квартирних аферах і викраденнях людей.