RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

В Івано-Франківську жорстко покарали маршрутника, який образив матір загиблого бійця АТО: відео

В Івано-Франківську місцеві ветерани антитерористичної операції (АТО) провчили водія маршрутки, який образив матір загиблого на Донбасі українського бійця.

Про це повідомляє видання kurs.if.ua.

Відзначається, що про інцидент повідомив місцевий активіст Олег Савчук, який став очевидцем скандалу. Так, водій 35-го маршруту відмовився перевозити жінку з посвідченням, зажадавши гроші за проїзд.

"Після цього жінка оплатила проїзд вартістю 4 гривні, водій почав по-хамськи поводитися до цієї жінки... Говорячи про те, що її син не за нього воює, не за Україну і т. д. Після цього жінка попросила відкрити їй двері, тому що вона погано себе почуває через хамські звернення водія в її сторону", - розповів Савчук.

Коли ж жінка не витерпіла і попросила негайно зупинити автобус, він відмовився це робити і довіз її до зупинки.

За матір загиблого бійця АТО заступилися місцеві ветерани. Вранці, 8 грудня, вони навідалися до водія маршрутки Сергію Федика.

"Щодо інциденту, який стався вчора на маршруті 35: водій на камеру вибачився, водія звільнили, автобус зняли з маршруту і зобов'язали перевізника зробити капремонт і 5000 гривень компенсації", - написав глава ГО "Обласний союз учасників АТО" Андрій Долик на своїй сторінці в Facebook.

Водія змусили вибачитися перед матір'ю загиблого воїна.

"Я вибачаюся перед усіма АТОшниками, перед мамою загиблого. Прошу вибачення. Надалі такого більше не повториться. Вибачте, будь ласка", - сказав водій маршрутки на відео.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Волинській області водій автобуса в грубій формі висадив 15-річного хлопця, сина загиблого учасника АТО Сергія Гулюка.