RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Закарпатті набирає обертів скандал навколо побиття учня директором школи: опубліковано відео

Директор школи в селі Верхня Грабівниця розбила учневі лице і змусила його мовчати перед рідними про подію.

Відео з розповіддю учня опубліковано в YouTube.

За словами хлопчика, він і його друзі грали на перерві в коридорі. Під час гри вони закричали. Після цього пролунав дзвінок і школярі вирушили в клас. На урок до них прийшла директор школи, підняла учня і вдарила його в обличчя. Хлопчик каже, що після удару у нього боліла голова і пішла кров з носа.

Класний керівник надала хлопчикові допомогу. Після інциденту директор сказала учневі мовчати про те, що трапилося і загрожувала посадити за ґрати всіх його рідних.

Бабуся хлопчика розповіла, що онук довго не зізнавався рідним. І тільки через час вдалося дізнатися від нього правду. Також вона каже, що онуку снилися кошмари і він кричав по ночах.

Варто відзначити, що інцидент з побиттям школяра стався ще 29 вересня.

Керівник Мукачівської міської прокуратури Олександр Братюк повідомив, що за даним фактом в ЄРДР внесено відомості за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.137 КК України (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", 8-річного хлопчика, який влаштував справжній "терор" в київській школі, відібрали у батька.