RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Резонансне ДТП з авто українського мільйонера: охоронцю Димінського висунули нове звинувачення

Охоронцю президента ФК "Карпати", бізнесмена Петра Димінського Андрію Борщу, який намагався взяти на себе провину за вчинення ДТП у Львівській області 18 серпня 2017 року, пред'явлено звинувачення в спробі приховати злочин.

Про це повідомив народний депутат України Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"З охоронця Петра Димінського Андрія Борща, невдало намагався взяти на себе відповідальність за свого шефа, зняті звинувачення в скоєнні смертельного ДТП. Замість цього йому пред'явлені звинувачення по ст. 396 КК "Приховування злочину". Він знав хто скоїв цей злочин і свідомо приховував це від суду і слідства. Тепер за це доведеться відповісти", - заявив Геращенко.

У той же час, як заявив радник міністра внутрішніх справ, якщо бізнесмен Петро Димінський не повернеться в Україну для надання свідчень, його оголосять у міжнародний розшук, передає телеканал "112 Україна".

"На сьогоднішній день Інтерпол буде розшукувати Димінського після отримання інформації від України. Це не політична справа, тут не повинно бути ніяких питань. Це кримінальне переслідування за статтею 286, пункт 2 "вчинення ДТП, що спричинило за собою загибель людини", - сказав нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", мати загиблої в результаті ДТП за участю авто бізнесмена Петра Димінського заявила про повне відшкодування збитків в результаті аварії.

Раніше журналістам вдалося отримати відео міських камер відеоспостережень Львова, на яких зафіксовано пересування автомобіля Петра Димінського в день аварії.