RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві поліцейського поранив озброєний шахрай

У вівторок, 12 грудня, в Києві під час затримання озброєних зловмисників співробітник поліції отримав поранення.

Про це повідомила прес-служба поліції.

Відзначається, що співробітники управління карного розшуку столичної поліції отримали інформацію про зловмисників, які обладнали підроблений пункт з обміну валют з додатковим виходом.

"Сьогодні по оголошенню в Інтернеті чоловік домовився з" працівниками пункту "про обмін 25 тисяч доларів за вигідним курсом і приїхав на вулицю Коперника. У приміщенні підприємця зустріла дівчина, провела в кімнату, чоловік-касир забрав долари і нібито відправився за гривнями. В цей момент потерпілого закрили в приміщенні, і касир встиг передати гроші напарнику, який разом з водієм з місця події зникли на Lanos ", - розповів начальник київської поліції Андрій Крищенко.

Оперативники спочатку затримали перших двох фігурантів і почали переслідувати автомобіль. Через кілька кварталів правоохоронці заблокували Lanos, проте чоловіки відмовилися виходити з машини.

"При затриманні один із зловмисників, який мав при собі гроші потерпілого, ножем ударив оперативника. Останньому надали необхідну медичну допомогу, а чотирьох фігурантів доставили в Шевченківське управління поліції", - додав Крищенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше 11 листопада, в Одесі сталася стрілянина, в результаті якої був поранений співробітник поліції.