RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У мережі розповіли, як бойовики відкривали пам'ятник загиблому ватажкові ЛНР: опубліковано фото

Бойовики терористичної "ЛНР" в Кадіївці (Стаханові) встановили пам'ятник козачому "отаману" Павлу Дрьомову, вбитому у 2015 році.

Про це розповів відомий український лікар Олександр Чернов на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні в Стаханові (Кадіївці) до 2-річчя його до сих пір неясно-причинного смерті з пафосом відкрили пам'ятник Павлу Дремову і 35 самих "поважних" з 200+ вже гнилих орків його батальйону. Захід шаблонний: до 100 нагнаний молодняк, пара десятків суч*т з "Світу Луганщини", до півсотні зажившихся невиліковно-ватних городян і натовп орків Дремовского батальйону - шостого окремого механізованого козачого полку Народної міліції ЛНР імені Матвія Платова - як вони "офіційно" себе називають. У цілому передбачуваний поминальний сабантуй з купою "надмірностей" почався після: але навіть виділена додаткова бригада "швидкої допомоги" о 19:00 вже не справлялася з десятками середньо-важких алкогольних отруєнь. До 22:30 (за Києвом) - число госпіталізованих "важких" алкогольних отруєнь - по простому, ком - склало мінімум 30 випадків. Число просто откапаних п'яних в основному орків перевищило 80 випадків (інших з них, по хорошому, треба було госпіталізувати, але з огляду на аврал - обкололи, по мордах відшмагали і відпустили - або залишили валятися там "де лежало"). Як мінімум 4 організму на 22:00 перебували наШВЛ. Мінімум 1 - помер, але оформили (ополченець, несолідно від "алкоголю") як "серцевий напад" - хоча, навіть від дихав трупа - перегаром несло за метри. Мінімум 4 випадки поножовщини були прооперовані", - написав Олександр Чернов.

За його словами, приємності на цьому не закінчилися.

"На напрямках, звідки в Стаханов звозять поранених орків - від Бахмутки, до Калинове - вельми жарко. На 22:30 вже надійшли мінімум 7 свежеранених орків, 3 - на ШВЛ. У морзі було мінімум 2 свіжих трупа. З надійшли - майже всім знадобилася хірургічна допомога - виду проникаючих поранень і т.п. А обидві операційні пару раз опинялися зайнятими "п'яними страдниками". Не кажучи вже про те, що левову частину уваги реаніматологів відволікають на себе орки-п'янички - і відповідно, менше турботи дістається пораненим оркам - і навпаки! Особливо, задовбались медсестри - а від них, в інтенсивній терапії нерідко залежить чи не більше, ніж від лікаря. І вибору однозначного у лікарів немає: і п'яні - майже все "захисники" і поранені - "захисники", - додав відомий лікар.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Костянтинівці Донецької області невідомі відірвали плиту з червоно-чорним прапором з пам'ятника загиблим бійцям АТО.