RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Казахстані стався страшний інцидент в зоопарку, загинули десятки тварин: відео

У місті Павлодар (Казахстан) серед ночі стався прорив труби в зоопарку, в результаті чого загинули майже 50 тварин.

Про це повідомляє місцеве видання Рavon.kz.

За словами господині зоопарку, вона неодноразово попереджала орендодавця щодо аварійного стану труб, але той знехтував усіма її застереженнями. Результатом такої недбалості стало те, що від гарячої пари і високої температури води тварини майже зварилися живцем.

"Ми в цій будівлі всього лише місяць, і вже три рази були прориви. Але всі вони траплялися днем. Сантехніки, які приходили і ставили латки, говорили, що труби не придатні для опалення, оскільки такі зазвичай використовуються для тимчасового дачного водопроводу", - сказала жінка.

Вона уточнила, що співробітники поліції, які прибули на місце події, зробили кілька знімків і пішли. Після чого жінка звернулася за юридичними послугами до адвоката. Той пояснив їй, що масова загибель тварин в результаті халатності є кримінальною справою. Однак заяву про порушення кримінальної справи в поліції приймати поки відмовилися.

Жінка каже, що всі тіла тварин буде поки зберігати в холодному приміщенні, щоб потім можна було зробити розтин для експертизи.

Обережно, відео містить жорстокі кадри!

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харківській області мавпи несподівано накинулися на працівника зоопарку, в результаті чого чоловік втратив кілька пальців і вухо.