RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Затримання "крота" в Кабміні: Гройсман та мережа відреагували по-різному

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман відреагував на затримання співробітниками контррозвідки Служби безпеки свого особистого перекладача Станіслава Єжова.

Про це прем'єр-міністр написав на своїй сторінці в Facebook.

"Спільно зі службою безпеки України виявили в Секретаріаті КМУ чиновника, який довгий час працював в інтересах ворожої держави. Сьогодні він затриманий. Спасибі працівникам СБУ за професіоналізм і пильність", - написав прем'єр-міністр.

Відзначимо, в мережі по-різному відреагували на затримання Єжова. Так, український журналіст Азад Сафаров на своїй сторінці Facebook висміяв затримання особистого перекладача прем'єр-міністра.

"Просто феєричне шапіто від СБУ. Журналісти телеканалу Прямий абсолютно випадково опиняються під Кабміном, де СБУ затримує тідішшш! Агента спецслужб Росії. Представник СБУ прямо відразу дає вичерпний коментар на камеру. Чи не посилає журналіста, не вимагає написати запит і чекати пару тижнів, а відразу дає коментар. І все це відбувається на тлі суцільної критики на адресу СБУ останнім часом. Який збіг! Браво! Оскар, режисерові! Представником СБУ виявився сам начальник департаменту контррозвідки генерал Петров. сам нача льнік приходить на затримання і охоче дає коментар. Хоспаді, хлопці, ну що ж ви так фігово піар", - написав журналіст.

В рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 111 КК України тривають першочергові процесуальні дії, зокрема обшуки за місцями роботи та проживання затриманого. Чиновнику оголосили підозру у вчиненні злочину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві СБУ викрила відставного підполковника ГРУ СРСР, який передавав відомості про українських підрозділах спецслужбам РФ.