RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Жахлива ДТП в Москві: в мережу потрапило відео, як автобус влетів у натовп і з'їхав в пішохідний перехід

В інтернеті оприлюднили відео жахливої ДТП в Москві (Російська Федерація), під час якої автобус з пасажирами влетів у натовп і з'їхав в підземний пішохідний перехід.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

"Автобус в'їхав у підземний пішохідний перехід біля метро "Слов'янський бульвар". Є загиблі і постраждалі", - сказано в повідомленні.

Як уточнює РЕН ТБ, за даними ГУ МВС по Москві, автобус в'їхав у натовп людей через те, що водій не впорався з керуванням.

За попередніми даними, в результаті наїзду автобуса загинули чотири людини, ще 15 осіб постраждали.

Telegram-канал Mash додає, що за кермом автобуса, який вилетів в перехід на Слов'янському бульварі, перебуває 58-річний Віктор Тихонов. З ранку його, як зазвичай, перевірили на алкоголь - був тверезий.

"У Одинцовській транспортній компанії Віктор відпрацював 30 років. За весь цей час, за словами керівництва, на нього особливих нарікань не було. У цій же конторі працює і його син", - говориться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на автодорозі Слов'янськ-Краматорськ після зіткнення з легковим автомобілем перекинувся автобус з 25 пасажирами, три людини постраждали.

Раніше 7 жовтня близько міста Анталья в Туреччині перекинувся автобус з іноземними туристами, в результаті чого загинули три громадянина Німеччини.