RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Нам говорили, що нас відмовляються міняти: з'явилося відео з українцями, звільненими з полону бойовиків

У мережі оприлюднили відео з українцями, звільненими з полону бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі в рамках масштабного обміну полоненими в середу, 27 грудня.

Відповідний ролик розміщений на каналі ТСН в YouTube.

"Нам говорили, що ми зрадники, що Україна відмовляється нас міняти", "Годували раз на добу, годували раз через добу", - кажуть бійці про своє перебування в полоні.

Варто зазначити, що автобуси зі звільненими полоненими вже на підконтрольній Україні території.

Серед них - Микола Герасименко, Олександр Лазаренко - члени батальйону "Кривбас", які потрапили в полон в 2015-му.

Також звільнені кіборги Олександр Морозов та Іван Ляса.

У списку звільнених Євген Чуднецов, Олександр Олійник, Олексій Кодьман, Олександр Калін, Олексій Кириченко, Ігор Козловський, Артем Ахмєров, Абрамов, Арбузов, Білов, Бучок, Гайва, Гашпор, Голіков, Даркін, Казначеєв, Кононенко Євген і Кононенко Ігор, Костенніков, Канарський, Коць, Куськов, Левашов, Любчук, Едуард Неделяєв, Недосєйкін, Новицький, Овчаренко, Олена Політова, Попов, Радулов, Сапожніков, Симоненко, Сичов, Сінченко, Соболєв, Старченко, Теренко, Храмих, Чмерук, Чулга, Швайко, Яковенко, Бесараб, Василь Гулька, Іовов, Кушпіль, Петрачкова, Радовець, Валентин Богдан, Віндюк, Гладкий.

Про всі події обміну полоненими в режимі онлайн читайте на "Апострофі": "На Донбасі проводять масштабний обмін полоненими: всі подробиці, фото і відео".