RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Авакова заявили про розкриття резонансних вбивств і викрадень людей: фото і подробиці

Співробітники кримінальної поліції Київській та Одеській областях розкрили два резонансних злочини, які були пов'язані з вбивствами і викраденнями людей.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції, начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"У липні цього року у Київській області в поліцію звернулася жінка із заявою про те, що її чоловік, 1970 р. н., виїхав на своєму автомобілі на зустріч і зник. Протягом тривалого часу проводилися оперативно-розшукові дії, вчора в ході проведення спецзаходів були затримані підозрювані, які добровільно вказали місце поховання вбитого. В ході проведення слідчих дій тіло вбитого знайдено у вказаному місці, в даний час призначена судова експертиза", - йдеться в повідомленні.

В Одеській області правоохоронці виявили тіла двох чоловіків, яких викрали раніше. Імовірно, знайдені тіла зниклих 7 жовтня мешканців Ренійського району – фермера з Новосельського і неодноразово судимого ренійця на прізвисько "Хребет", повідомляє trassae95.com.

"Підозрювані у вчиненні злочину встановлені. Наразі проводяться розшукові заходи щодо затримання вбивць", - запевнив Аброськін.

Як повідомляв "Апостроф", поліція спільно з СБУ та військовою прокуратурою припинили діяльність злочинного угруповання, яке викрадало і вбивала людей у Києві. Зокрема, вони були причетні до вбивства екс-директора ДП "Укрспирт".