RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Сумах розгорівся скандал через побиття охоронцями нічного клубу 22-річного хлопця: фото

У ніч на суботу, 23 грудня, в Сумах охоронці нічного клубу "Luna" жорстоко побили двох відвідувачів.

Про це повідомляє ТСН.

Так, сестра одного з потерпілих Анастасія повідомила, що її брат, 22-річний Павло, разом з компанією друзів зайшов до нічного клубу близько години ночі. Через кілька годин вони зібралися йти, але на виході, біля гардероба, побачили, як охоронці б'ють чоловіка.

"Коли брат діставав номерок (в гардероб, щоб забрати куртку - ред.), у нього впала сумочка-банан. Він нахилився, і його затягли в бійку, одразу вдарили в обличчя, він впав, і його почали бити. Вони зупинилися тільки тому, що хтось викликав поліцію", - розповіла Анастасія.

Відзначається, що Павло отримав струс і забій мозку, у нього зламаний ніс, верхня щелепа, немає двох зубів. Зараз він перебуває на стаціонарі в лікарні, пізніше його повинні перевести в неврологічне відділення.

За словами Анастасії, вони відразу звернулися в поліцію.

Як кажуть місцеві жителі, нічний заклад Luna давно відомо в Сумах саме тим, що тамтешні охоронці постійно б'ють відвідувачів.

"Я не знаю, навіщо мого брата туди потягнуло. Там охоронці самі часто провокують людей, так ніби нацьковують один на одного. Їм якоїсь причини для побиття і не треба", - говорить Анастасія.

Крім того, місцеві подейкують, що у власника закладу Олега Уруна є зв'язку, зокрема в керівництві місцевої прокуратури, завдяки чому ще жодного разу його працівники не понесли покарання.

Фото: ru.tsn.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Деснянському районі Києва чоловік, який тікав від сусіда з ножем, вистрибнув із сьомого поверху і залишився живий.