RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У мережі розгорівся скандал навколо учасників новорічного концерту на скандальному українському телеканалі

У мережі активно обговорюють новину про те, що в новорічному концерті на "Інтері" візьмуть участь Софія Ротару, Ані Лорак, Світлана Лобода, Таїсія Повалій та інші.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив Олексій Мінаков.

"Ніколи такого не було і ось знову. "Інтер" провокує черговий скандал зі своїм новорічним концертом. З року в рік телеканал "Інтер" вигодовує мільйони українців в новорічну ніч пропагандою совкових і ностальгічних цінностей. Особливе роздратування викликає участь одіозних виконавців - не виключенням стане і чергове 31 грудня", - зазначив він.

Мінаков нагадав, що Софія Ротару в цьому році отримала "Золотий грамофон" в Москві з рук представника МЗС РФ Марії Захарової і співатиме на "Новорічному вогнику" на кремлівському "Первом канале".

"Світлана Лобода та Ані Лорак в цю новорічну ніч також будуть на кремлівському "Первом канале" - Лобода, наприклад, за сценарієм, буде плисти на теплоході по зимовій Москві-річці. Більш того, 31 грудня вони дадуть концерт в московському "Крокус Сіті Холі", виступаючи на одній сцені з Григорієм Лепсом і Тіматі, яким СБУ заборонила в'їзд в Україну", - додав блогер.

Він додав, що Таїсія Повалій, екс-регіоналка, переїхала жити і працювати в Москву, отримала в цьому році "Золотий грамофон" і недавно заспівала в Кремлі на сольному концерті Стаса Михайлова, який виступав в цьому році в окупованому Криму.

"Alekseev - його участь це взагалі цинізм вищої міри, тому що він буде співати на російському "Первом канале" відразу після бою курантів Кремля. Прикриваючись свободою слова, телеканал дає майданчик для виступу особам, які активно займаються "культурною" діяльністю в країні-агресорі. Утискає гідність кожного українця, включаючи сотні тисяч наших бійців-захисників і ветеранів!" - підсумував він.

Варто відзначити, що на пост блогера бурхливо відреагували користувачі інтернету.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український співак і композитор, народний артист України Павло Зібров заявив, що і за гроші не пішов би на "Інтер", оскільки йому не подобається політика телеканалу.