RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Львові співробітник соцслужби вистрілив у чоловіка в присутності дитини: перші деталі інциденту

У Львові фахівець соціальної служби під час патронажу сім'ї з травматичної зброї вистрілив по батькові хлопчика, якого вчасно не повернули до притулку.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Конфлікт між чоловіками стався на очах у 4-річного хлопчика. Батько дитини говорить, що хотів умовити співробітника соцслужби, щоб той дозволив залишити сина вдома на свята, але той почав стріляти. У той же час дружина потерпілого відмовляється показуватися на люди і каже, що вся побита і в синцях. За її словами, чоловік накинувся на співробітника соцслужби і той застосував зброю з метою самооборони.

Керівник міського відділу служби у справах дітей Ростислав Тимко заявив, що час візиту його підлеглого, батько дитини явно перебував у стані алкогольного сп'яніння і головою вдарив соцслужбовця в голову.

У поліції пояснили, що такий випадок у Львові стався вперше. При цьому правоохоронці впевнені в тому, що співробітник соцслужби діяв з метою самооборони. До того ж у нього є всі дозволи на зброю. З урахуванням того, що обидва учасники інциденту отримали легкі тілесні ушкодження, в разі обопільної згоди кримінальне провадження за даним фактом буде закрито.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті стрілянини у Львові двоє осіб отримали вогнепальні поранення.