RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Журналіст розповів про дивну пропажу сестри жінки, яка загинула в резонансній ДТП під Києвом

У Київській області раптово зникла сестра загиблої кілька років тому в резонансній аварії жінки Ірина Ноздровская.

Про це у своєму Facebook повідомляє журналіст Володимир Тимофійчук.

За його словами, 29 грудня о 17:00 жінка зателефонувала матері і повідомила, що їде додому на маршрутці з Петрівці або Петрівців. Вже через годину зв'язок з Ноздровською обірвалася, а її телефон то недоступний, то зайнятий.

Також Тимофійчук звернув увагу на дивний факт. При тому, що Ноздровська не була онлайн понад 10 годин, вона повторно лайкнула його коментар з приводу вбивць її сестри.

Нагадаємо, що аварія, в якій загинула сестра Ноздровської, сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Київської області. Дмитро Россошанський в стані наркотичного сп'яніння збив на смерть Світлану Сапатінську. На момент трагедії дядько Россошанського був главою Вишгородської районного суду.

Тільки через два роки судів винуватця аварії засудили до 7 років ув'язнення. 27 грудня захист Россошанського практично домігся його звільнення за амністією. Але суд відправив справу до суду першої інстанції і продовжив арешт на 60 діб.

При цьому справу своєї сестри Ноздровська вела сама. Родичі та знайомі обвинуваченого неодноразово погрожували жінці та її рідним.

Як повідомляв "Апостроф", в Польщі пропав безвісти молодий українець з Дніпра.