RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Кропивницьким жінка зберігала тіла немовлят в холодильнику: деталі моторошної події

У місті Олександрія (Кіровоградська область) 34-річна жінка ховала тіла своїх новонароджених дітей в морозильній камері холодильника.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Ще 30 грудня в одну з лікарень міста поступила жінка з важкими ускладненнями після пологів. При цьому вона не змогла пояснити, де знаходиться її дитина. Поліцейські, які приїхали додому до жінки за викликом лікарів, виявили в морозильній камері тіла двох немовлят.

За інформацією УНН, яке посилається на власні джерела в поліції, діти були поміщені в холодильник з різницею приблизно у рік. Експерт встановив, що одне тіло вимерзло сильніше. Ймовірно, діти були погодками.

"У нас розглядаються різні версії, те, що не двійнята, ми зараз прийняли до уваги цю інформацію, будемо перевіряти, але все це скаже експертиза, яка буде проведена. Тобто, я не можу підтвердити, або спростувати цю інформацію, все це з часом", - повідомив начальник Олександрійського відділу поліції ГУНП в області Сергій Котіга.

Сама жінка нібито заявила, що діти народилися мертвими.

За деякою інформацією, жінка жила з чоловіком і трьома неповнолітніми дітьми.

Раніше повідомлялося, що мешканка Вінниці ременем від сумки жорстоко побила свого сина-першокласника, а потім вигнала його з дому.