RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

П'яне ДТП в Києві: стало відомо ім'я судді і нові подробиці

У столиці недалеко від Житомирської траси сталася аварія, учасником якої став суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Дмитро Усатов.

Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook.

"Суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Уастов Дмитро їхав на своєму Ford Mustang по вулиці Оборони Києва в сторону Житомирської траси. У якийсь момент не розгледів, що їде по смузі зустрічного транспорту і зміг частково відреагувати лише тоді, коли фари зустрічного Renault виявилися майже під капотом", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, Renault відкинуло на узбіччя, після чого він перекинувся і ледь зміг зупинитися в декількох сантиметрах від дерева.

В результаті зіткнення водій Renault з травмами хребта госпіталізований. Лікарі швидкої допомоги констатували сильне алкогольне сп'яніння судді Усатова.

Повідомляється, що на місце події прибула також дружина судді, яка викликала йому ще одну швидку, але її заблокували місцеві жителі.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок, 1 січня, на вулиці Стеценка у Києві сталося ДТП, в результаті якого постраждали чотири людини, в тому числі дитина.