RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Як то кажуть, припливли: прихильник Путіна поскаржився на свавілля в Криму

На сьогоднішній день в окупованому Російською Федерацією Криму процвітають беззаконня, злодійство і корупція.

Про це прихильник президента РФ Володимира Путіна, кримський блогер Олександр Горний пише в своєму блозі на "Ехо Москви".

"Приплили, як то кажуть, на носі четверта річниця "кримської весни", на кшталт тиша й благодать - Росія, одним словом. Але те, від чого кримчани бігли в Росію, від українського беззаконня, злодійства і корупції - розквітає махровим цвітом, тільки під російськими прапорами. А як інакше? У виконавчій і законодавчій владі Криму засіли перевертні, які в масті "Єдиної Росії" творять все те ж саме, прикриваючись портретами Путіна і прапорами великої Росії. Та ще герої "кримської весни" не забувають ікру на свої яйця намазувати. Шо, даремно прапор Росії піднімали? Огидна, скажу я вам публіка", - заявив він

Горний додав, що московська ліберальна тусовка вважає, що в Криму живуть тільки ватники, а сам Кремль вперто не помічає свавілля на півострові.

"У Криму свавілля, Кремль вперто не помічає того, що відбувається свавілля, радіючи будівництву мосту. Ліберальній тусовці тема Криму огидна, інакше на Заході по голівці не погладять, а гляди, ще й образяться, на Україну не пустять потусити. Це вже не факт, а діагноз. У такій системі координат ми живемо, що хоч емігруй в Сахару, де в пісках гадів поменше буде", - підсумував блогер.

Як повідомляв "Апостроф", 6 і 7 січня в Криму окупанти провели нові обшуки у кримських татар.