RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Стрілянина в стриптиз-клубі Києва: поліція назвала причину конфлікту і показала свіжі фото

Співробітники правоохоронних органів в Києві встановили причину і подробиці конфлікту в стриптиз-клубі DOLLS, що на Великій Васильківській, який завершився стріляниною.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві.

Правопорушники вибили вхідні двері, влаштували бійку і зробили постріл в нічному клубі на вулиці Великій Васильківській. Поліція встановлює всіх учасників інциденту.

"Увечері в розважальний заклад намагався зайти людина, але охорона пояснила, що заклад не працює. Це обурило незнайомця, і він запросив охоронця клубу на вулицю, де на нього чекали двоє чоловіків. Між охоронцем і невідомими виник конфлікт, в результаті чого один з нападників дістав з машини предмет, схожий на пістолет, і почав ним погрожувати. Після словесної перепалки чоловіки поїхали в невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, через деякий час на місце події приїхали два мікроавтобуси, звідки вийшло близько 20-ти осіб. Вони вибили вхідні двері в приміщення клубу, а потім здійснили постріл у підлогу. Далі незнайомці проникли в розважальний заклад, де влаштували бійку. У результаті інциденту персонал закладу отримав незначні тілесні ушкодження. На місце події викликали поліцію.

"За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульної поліції і слідчо-оперативна група територіального і головного управлінь поліції. Зловмисники втекли до прибуття правоохоронців. Поліція провела огляд місця події, опитала свідків і вилучила гільзу для проведення експертизи", - додали в Нацполіціі.

Уточнюється, що слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України. Зараз перевіряються записи з камер відеоспостереження, щоб встановити та притягнути до кримінальної відповідальності осіб, причетних до події.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на вулиці Мартиросяна в результаті конфлікту між сусідами з травматичної зброї поранили трьох людей.