RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Є записи з десятків камер: з'явилися важливі подробиці по розслідуванню вбивства Ноздровської

Співробітники правоохоронних органів під час розслідування вбивства української правозахисниці Ірини Ноздровської з'ясували, що по маршруту її слідування з Києва в Демидів було встановлено 45 камер.

Про це в середу, 10 січня, на брифінгу заявив заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, повідомляє "Обозреватель".

За його словами, 29 грудня, в день вбивства Ноздровської, йшов сильний дощ, проте поліції вдалося встановити всіх людей, які пересувалися по одному маршруту з убитою.

"Ми знайшли, відпрацювали відеокамери, які були встановлені від вулиці Банкової, в метро і до села Демидів. Це більше 45 камер", - сказав Аброськін.

Він уточнив, що до доступ до відеокамер було отримано за рішенням суду. При цьому правоохоронці просили власників камер зберігати дані. Так, поліція переглянула записи з 35 камер і встановила маршрут Ноздровської.

Також Аброськін зазначив, що в другий день пошуків правозахисниці в річці було знайдено її особисті речі, а на третій день пошуків співробітники поліції знайшли багато ножів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Юрій Россошанський визнав свою провину і розповів про обставини вбивства.

Читайте також матеріал "Апострофа": "Будуть зносити МВС і ГПУ": версії і наслідки гучного вбивства Ноздровської".