RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вбивство правозахисниці Ноздровської: з'явилася несподівана версія

До вбивства правозахисної Ірини Ноздровської насправді можуть бути причетні представники місцевої влади та прокуратура, а не Юрій Россошанський.

Таку версію в інтерв'ю "Апострофу" озвучив близький друг убитої, колишній боєць полку "Азов" Михайло Криворучкін.

"Моя версія, що, можливо, до цього причетна місцева влада, прокуратура. Коли Іра була на останньому суді, звинувачувала і заявляла про фальсифікації судмедекспертів, прокуратури", - пояснив Кріворучкін, згадавши, що родич Россошанського очолював Вишгородський суд.

На думку знайомого Ноздровської, людям з системи, проти якої вона пішла, було вигідно позбутися правозахисниці і звалити все на сім'ю Россошанського.

"Хто знає, які ниточки потягнулися б, якби почалися перевірки після її звинувачень. Тому моя думка, що, швидше за все, там щось зарито. Якби це зробив такий чоловік, як Россошанський, то йому було б вигідніше її закопати, а не викинути в річку, щоб її знайшли. Адже якби її не знайшли, вона б зникла безвісти. Навіщо викидати, щоб її знайшли – і на цю родину всі підозри і впали?", - зазначає Криворучкін.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Друг Ноздровської не повірив, що затриманий її вбивця, і висунув свою версію злочину.