RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Бійці ЗСУ збили ворожий безпілотник на Донбасі: перші подробиці

У середу, 10 січня, українські військові в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі збили безпілотник бойовиків незаконних збройних формувань.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

"10 січня близько 21:23 був виявлений безпілотний літальний апарат противника, ймовірно типу "Орлан 10". Ворожий безпілотник здійснював збір розвідувальної інформації за маршрутом Горлівка - Артемове - Курдюмівка - Очеретине", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після підтвердження роботи безпілотника радіолокаційними засобами ППО близько 23:40 мета була знищена підрозділом ППО ЗСУ.

У штабі АТО уточнили, що протягом цієї ночі на донецькому і приморському напрямку українські підрозділи радіотехнічних військ зафіксували розвідувальні польоти ще двох ворожих БПЛА.

"Ці факти є черговим доказом грубих порушень російсько-окупаційними військами новорічно-різдвяного перемир'я і Мінських домовленостей", - підкреслили в штабі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фото бійця АТО Ярослава Антонюка, який загинув на Донбасі.

Також стало відомо, що в зоні проведення антитерористичної операції під Донецьком загинув стрілок 34-го батальйону Збройних сил України Геннадій Вегера.