RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Потягнув в кущі і вихопив ніж: підозрюваний у деталях розповів про вбивство Ноздровської

Юрій Россошанський, підозрюваний у вбивстві юристки і правозахисниці Ірини Ноздровської розповів про те, що вбив її спонтанно і не планував своїх дій заздалегідь.

Про це повідомили "УНН" з посиланням на власні джерела.

Россошанський заявив, що вийшов в магазин, вирішивши купити пива. Він накинув стару робочу куртку. По дорозі він намацав у кишені куртки старий ніж, який, мабуть, забув витягнути раніше. Коли чоловік підходив до магазину, на зупинку неподалік, під'їхав маршрутний автобус, з якого вийшла Ноздровська. Жінка вийшла одна. Більше нікого на зупинці не було, а маршрутка відразу ж виїхала.

За словами обвинуваченого, Ноздровська відразу ж побачила його і попрямувала до нього зі словами звинувачень на його адресу.

Россошанський додав, що не задумався, як схопив Ноздровську і потягнув в кущі, де вихопив ніж і вдарив в шию, а потім ще кілька разів до того, як зрозумів, що жінка більше не пручається і не подає ознак життя.

Потім він відтягнув тіло вбитої через безлюдну вулицю до річки. Там він розламав і викинув її телефон і ніж.

Чоловік стверджує, що одяг Ноздровской він спалив, свою куртку викинув і нікому не повідомляв про скоєне.

Читайте також інтерв'ю знайомого убитої "Апострофу" Друг Ноздровської не повірив, що затримано її вбивцю, і висунув свою версію злочину.