RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Сили АТО зазнали найбільших втрат на Донбасі за останній час

У районі проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу загинули троє захисників України.

Про це 11 січня повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На жаль, серед наших військовослужбовців знову є втрати. Під час виконання бойових завдань загинули троє українських воїнів, ще троє отримали поранення, а один - отримав бойову травму", - наголошується в повідомленні військових.

Всього ж за вказаний час на Донбасі були зафіксовані 7 обстрілів з боку бойовиків. Один раз українські військові відкривали у відповідь вогонь.

На луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів били по укріпленнях ЗСУ в районі Троїцького. Особливо напружена ситуація була в районі Світлодарської дуги.

"Зокрема, на підступах до Луганського агресор неодноразово, як вдень так і ввечері, вів вогонь зі 120-ти і 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів. Крім того, навколо Новолуганського півтори години ворог обстрілював наші позиції з гранатометів, кулеметів і мінометів різних калібрів", - відзначають в штабі.

Саме на цьому напрямку силам АТО довелося відкрити у відповідь вогонь, так як існувала безпосередня загроза життю захисників.

На донецькому напрямку противник порушував мінські домовленості біля Верхньоторецького і шахти Бутівка, відкриваючи вогонь зі станкових гранатометів.

Раніше повідомлялося про запеклий багатогодинний бій в районі населеного пункту Зайцеве, в результаті якого загинув щонайменше один боєць.