RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Києві п'яний підполковник поліції влаштував ДТП: опубліковано фото і відео

У середу, 10 січня, в Києві на Солом'янській площі підполковник Нацполіціі, старший слідчий-криміналіст Головного слідчого управління Едуард Регеда на автомобілі Daewoo Nexia потрапив в ДТП.

Про це повідомляє "Київ оперативний" в Facebook.

"Близько 21.45 водій автомобіля Daewoo Nexia, д.н.з. AA0040PT, рухаючись по вул. Митрополита Липківського в сторону Солом'янської, біля Солом'янської площі втратив керування над автомобілем і на великій швидкості в'їхав пасажирської стороною в електроопору. Від удару автомобіль Daewoo почав горіти, на щастя, в салоні авто, крім водія, нікого не було і він зміг самостійно вибратися з палаючого авто", - йдеться в повідомленні.

Водієм виявився підполковник національної поліції, старший слідчий-криміналіст Головного слідчого управління - Регеда Едуард. Перебував з усіма ознаками сильного алкогольного сп'яніння, втік з лікарні. Як думаєте, потім виявиться тверезим, йдеться в пабліку.

Як повідомляв "Апостроф", в Сумах в ніч на 13 листопада п'яний поліцейський на особистому автомобілі врізався в автомобіль патрульної поліції.