RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У столиці Польщі здійснив жорстку посадку літак: фото з місця подій

У середу, 10 січня, у Варшаві (Польща) в міжнародному аеропорту імені Фредеріка Шопена здійснив жорстку посадку пасажирський літак.

Про це повідомляє видання TVN Warszawa.

Так, за інформацією видання, під час заходу на посадку екіпаж літака повідомив про проблеми з передньою стійкою шасі. Пілоти змушені були посадити Bombardier Dash Q400 в аварійному режимі. Під час посадки через непрацююче переднє шасі літак вдарився об злітно-посадочну смугу.

"Пасажири не постраждали, їх перевезли з літака в VIP-зал. Ситуація знаходиться під контролем", - розповів представник варшавського аеропорту Хуберт Войцеховський.

На борту перебувало 59 пасажирів і чотири члени екіпажу, яких евакуювали в будівлю аеропорту. В результаті інциденту ніхто не постраждав. На місці працюють екстрені служби.

У зв'язку з інцидентом аеропорт Шопена був закритий на чотири години. Рейси були перенаправлені в аеропорти в інші міста, включаючи в Жешув, Познань, Катовіце і Будапешт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в аеропорту міста Зальцбург (Австрія) через бурхливого урагану "Герварт" при посадці ледь не розбився Boeing 737.