RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Все куплено людьми: в силах АТО розповіли про реальну "допомогу" від держави снайперам ЗСУ на Донбасі

Значна частина озброєння і амуніції снайперських підрозділів ЗСУ закуплена на приватні кошти, а не державні.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" на умовах анонімності розповів волонтер, інструктор і снайпер сил АТО.

"На сором нам і на сором всій нашій державі, на жаль, снайперські підрозділи все ще забезпечуються і воюють не завдяки державі, а часом і всупереч їй. Сучасні гвинтівки, далекоміри, тепловізори, біноклі, балістичні калькулятори та метеостанції, не кажучи вже про спеціальний одяг, спорядження, харчування та навіть хороші боєприпаси – все купується небайдужими людьми, які вболівають за нашу державу", - сказав він.

Також він обурився тим, що під час війни високопоставлені українські політики продовжують заробляти значні суми грошей.

"Я, наприклад, так і не зміг зрозуміти, як може президент-мільярдер продовжувати заробляти мільярди у воюючій країні. Як і, звичайно, вся ця, з дозволу сказати, депутатська банда (більша її частина). Ось для мене це незрозуміло – як би я не намагався знайти цьому хоч якесь пояснення. Це ж стосується і величезної кількості інших людей, які заробляють величезні гроші під час війни. Як можна?! Усе, що ти можеш, зараз необхідно віддавати на перемогу у війні, залишаючи собі лише певну суму на проживання. Для себе заробимо потім. Ну, це моє ставлення", - підкреслив снайпер.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "Ми відкладаємо час перемоги у війні, комусь це вигідно - один з найкращих снайперів в АТО".