RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії втопили трактор при спробі витягнути кран, який рятував бензовоз: фото

На річці Лена в Іркутській області Російської Федерації потонув трактор, який намагався звільнити автокран, що потонув раніше в прагненні дістати бензовоз, який провалився ще раніше.

Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС) РФ.

Відзначається, що рятувальники обурені діями місцевих жителів і бездіяльністю влади.

"Залишається відкритим питання, чи встигне місцева влада втопити всю важку техніку в районі, перш ніж почує заклики співробітників МНС серйозно зайнятися питаннями безпеки на водних об'єктах?" - сказано в повідомленні.

Так, влада регіону проігнорувала рекомендації інспекторів про посилення боротьби з нелегальними льодовими переправами, які становлять небезпеку.

Разом з тим, уточнюється, що рятувальники спочатку планували дістати бензовоз і автокран за допомогою лебідок, але місцеві жителі вирішили задіяти 25-тонний трактор. Бензовоз "Урал" пішов під лід 10 січня, коли водій намагався перетнути Лену через нелегальну переправу.

Він вибрався з кабіни, а власник направив в річку автокран, який теж провалився і "буквально встав на цистерну". При провалі стався розлив палива на площі близько 600 квадратних метрів. Рятувальники в понеділок, 15 січня, зібрали більше семи тонн нафтопродуктів.

Фото: 38.mchs.gov.ru

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на Солом'янській площі відбулася серйозна ДТП, в результаті якої було травмовано 5 осіб, а тому числі і дитину.