RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Позивний "Спікер": з'явилося фото добровольця "Правого сектора", який загинув в зоні АТО на Донбасі

У мережі оприлюднили фотографію 30-річного добровольця "Правого сектора" Андрія Вітвіцького "Спікера", який загинув в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.

Відповідний знімок опублікувало видання Gazeta.ua.

Відзначається, що боєць загинув у вівторок, 16 січня. Чоловік був родом з Івано-Франківська. У нього залишилися мати, сестра, дружина і малолітня дочка.

"Пройшов шлях від боїв на Грушевського до Авдіївки. Навчався у Вищій духовній семінарії у Львові. Воював на сході України з 2014 року. 31 грудня "Спікеру" виповнилося 30", - сказано в повідомленні.

Фото: gazeta.ua

"Андрій був кльовий чувак. Добрий друг, людяний і чесний. Про це скаже будь-хто, хто знав його. У голові не вкладається, що він загинув", "Неймовірно позитивний "Спікер". Завжди з посмішкою, з турботою, з цікавими історіями. Людина, яка завжди була з книгою і дуже смачно готувала", "Нарваний, правильний, рішучий. Веселун. Іноді здавалося, що не міг сидіти без активних дій ні хвилини. Жив повним життям і на повну. Закінчив духовну семінарію, але мав покликання воїна . Тому прийшов на Майдан робити революцію", - коментують загибель воїна в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Донбасі загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України та ще п'ятеро отримали травми.