RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві під час стрілянини поранили бізнесмена: опубліковані фото

У ніч на середу, 17 січня, в Печерському районі Києва сталася стрілянина, в результаті якої був поранений бізнесмен - власник кафе.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Сьогодні вночі до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Лесі Українки невідомий чоловік вистрелив. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції і екіпажі патрульних", - сказано в повідомленні.

Так, правоохоронці з'ясували, що між громадянами, які приїхали проводити демонтаж торгових МАФів, і підприємцями виник конфлікт. У результаті інциденту власник кафе отримав вогнепальне поранення ноги від невідомого чоловіка. З місця події поліція вилучила одну стріляну гільзу.

"У ході оперативних заходів за скоєння даного правопорушення поліція в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України затримала 28-річного громадянина. Правоохоронці вилучили у чоловіка пістолет з магазином і 6 патронів до нього. Підозрюваний при собі мав дозвіл на придбання спецзасобу", - уточнили у поліції.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Сумах біля одного з магазинів в результаті конфлікту сталася стрілянина.