RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Черкаси через аварію залишилися без води: всі подробиці НП

У Черкасах у четвер, 18 січня, в результаті несприятливих погодних умов без електропостачання залишилася насосна станція, яка забезпечує місто водопостачанням.

Про це повідомляє Управління ДСНС України в Черкаській області.

"18.01.18р. близько 12:00 внаслідок відключення 2 ліній електропередач 110 кВ на електропідстанції «Сокирно», без електропостачання залишилась насосна станція КП «Черкасиводоканал», яка забезпечує водопостачання м. Черкаси. О 19:55 електропостачання підстанції відновлено. Розпочато подачу води споживачам у м. Черкаси", - йдеться в повідомленні.

Проте вже рано вранці наступного дня, 19 січня, водопостачання в Черкасах знову було зупинено.

"19.01.18р. о 05:10 внаслідок повторного відключення 1 лінії електропередач 110 кВ на електропідстанції «Сокирно», без електропостачання залишилась насосна станція КП «Черкасиводоканал», яка забезпечує водопостачання м. Черкаси. Для відновлення електропостачання залучено бригади обленерго", - підкреслили у відомстві.

У свою чергу, "Черкасиводоканал" заявляє, що сьогодні вдень у Черкасах продовжать підвозити технічну воду. А якщо сьогодні не буде відновлено водопостачання, то її буде організовано підвезення і ввечері.

Як повідомляв "Апостроф", 18 січня в результаті негоди без електропостачання залишилося місто Ізмаїл.