RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Ламали і відривали пальці: стало відомо про жахливу розправу над сім'єю на Запоріжжі

У Запорізькій області невідомі скоїли жорстокий напад на літню подружню пару, в результаті чого загинув чоловік, а жінка в стані коми доставлена в лікарню.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

За його словами, трагедія сталася в одному з селищ Кам'янсько-Дніпровського району ще 14 січня, однак правоохоронцям інформація про неї надійшла лише через чотири дні, 18 січня.

Так, в приватному будинку пенсіонерів, 1938 і 1940 років народження, був виявлений труп власника, а також його дружина в тяжкому стані.

"За результатами первинних слідчих дій можна було стверджувати, що злочинці проникли в будинок з метою пограбування. Заздалегідь отруїли собаку, а після проникнення тривалий час знущалися над власниками похилого віку, ламали і відривали фаланги пальців рук", - зазначив Аброськін.

Уточнюється, що, завдяки наполегливості та проведеним активним оперативно-розшуковим і слідчим діям, протягом доби працівники поліції Запорізької області встановили і затримали підозрюваних - виявилося, що це були два злочинця, які влаштували людям криваву розправу заради 1400 гривень.

З огляду на той факт, що розбійний напад було скоєно ще 14 січня, жінка, яку злочинці зв'язали і скалічили, три доби перебувала поруч з трупом замученого чоловіка в будинку, не в змозі викликати допомогу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Сумській області двоє чоловіків вирішили обікрасти продуктовий магазин, але один із злодіїв застряг у віконній решітці.