RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Перестрілка в Одесі з одіозним любителем Росії: з'явилося відео штурму і нові цікаві деталі

19 січня винуватець перестрілки в Одесі Валентин Дорошенко вбив свого знайомого, після чого на місце події прибула поліція.

Про це повідомляє місцеве видання "Думська" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

"Все почалося з конфлікту між "сталіністом" Валентином Дорошенко і його гостем - раніше судимим громадянином на прізвище Пінін. Вони побилися, Пінін вибіг з квартири, Дорошенко кинувся за ним і зробив кілька пострілів з саморобного пістолета. Від отриманих поранень Пінін помер", - пише видання.

Відзначається, що поліція на місце події була викликана місцевими жителями, які почули стрілянину. На місце прибули дільничний і два оперативники з Приморського відділу поліції. Дорошенко почав стріляти і по ним. Один оперативник отримав п'ять куль впритул, другий був поранений в стегно, дільничний - в груди.

Після на місце прибув екіпаж патрульної поліції, який і ліквідував злочинця.

Поліція Одеської області зазначає, що в квартирі Дорошенко був вхід в катакомби, де було виявлено цілий арсенал зброї. Також там пишуть, що під час перестрілки було поранено випадкового перехожого.

Місцевий житель Владислав Сердюк повідомив в Facebook, що Дорошенко в 2012 році побив голову польського культурного центру Тадеуша Залуцького за прохання прибрати портрет Сталіна.

Читайте докладніше про особу злочинця, який влаштував сьогодні стрілянину в Одесі.