RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії баштовий кран впав на житловий будинок, є жертва: перші фото з місця НП

У п'ятницю, 19 січня, в Кірові (Російська Федерація) баштовий кран впав на житловий будинок, в результаті чого одна людина загинула, двоє постраждали.

Про це повідомляє РІА "Новости" з посиланням на прес-службу обласного главку Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС) РФ.

Відзначається, що жертвою НП став став кранівник. Травми отримали працівник будівельної організації і один з мешканців будинку. Останній відмовився від госпіталізації.

"Будівля розташована за адресою: вулиця Мопра, 110. Це двоповерховий цегляний будинок. Він розташований поруч з майданчиком, де йде будівництво багатоповерхового будинку", - сказано в повідомленні.

Так, в будинку серйозно пошкоджено покрівлю та дві квартири, крім того, кран придавив припаркований поруч автомобіль. Рятувальники евакуювали 12 осіб, в тому числі двох дітей, для них готують пункт тимчасового розміщення на базі готелю.

У даний час йде розбір завалів. У будинку відключили електропостачання та газ. На місці працюють 25 осіб і 14 одиниць техніки.

Прокуратура Кіровської області почала перевірку. Відомство вивчить, чи дотримувалося законодавство про промислову безпеку та містобудівні норми. Перевірку проведе і регіональний главк Слідчого комітету РФ.

Фото: МНС Росії

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Перу в прірву впав пасажирський автобус.