RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

У Туреччині чергова жахлива ДТП з пасажирським автобусом, багато загиблих: опубліковані фото і відео

У суботу, 20 січня, в провінції Ескішехір (Туреччина) відбулася серйозна ДТП з пасажирським автобусом, який перевозив школярів, в результаті чого 11 людей загинули, 44 отримали поранення.

Про це заявив губернатор провінції Оздемір Чакаджак, повідомляє Anadolu.

"Автобус, який віз учнів на екскурсію з Анкари в Бурсу, з невідомої причини врізався в дерева, що ростуть біля траси. У результаті аварії 11 людей загинули і 44 отримали поранення. Поранені доставлені в лікарні, їх стан побоювань не викликає. Прокуратура почала розслідування, водії затримані", - сказав він.

У свою чергу, газета Hurriyet уточнює, що в автобусі перебувала група школярів, які прямували на гірськолижний курорт Улудаг на час шкільних канікул. Деяких з них супроводжували батьки. За попередніми даними, причиною аварії могла стати тварина, що вибігла на дорогу.

Варто відзначити, що напередодні в Туреччині через сильні снігопади та ожеледицю в ряді регіонів країни відбулися три великі аварії за участю автобусів.

Фото: aa.com.tr

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Туреччині в результаті аварії з пасажирським автобусом загинули шестеро людей і не менше 29 були травмовані.