RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Рідкісне і нахабне тріпло: в силах АТО розповіли про брехню відомого снайпера бойовиків з Сербії

Снайпер з Сербії Деян Берич, який воював на боці бойовиків так званої Донецької народної республіки ("ДНР") з 2014 року, нахабно бреше на камеру для гарної "картинки" на ТБ.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив один з кращих українських снайперів в зоні АТО, який з метою безпеки попросив не називати свого імені і позивного.

За його словами, на боці бойовиків на Донбасі воюють як громадяни України, так і Росії, Сербії, зокрема Деян Берич, про якого в YouTube дуже багато роликів.

Він уточнив, що дивився ці відео, щоб зрозуміти, як воює противник, особливо з урахуванням того, що той нібито оголосив на нього полювання.

"Була така інформація. Я подивився і побачив, що це, безумовно, фахівець, грамотний снайпер і, безумовно, рідкісне тріпло, брехло і падла. Інакше його не можна назвати. Це людина, яка нахабно бреше на камеру. Якщо ти вже погодився на інтерв'ю і розповідаєш щось, то не можна брехати. Не можна, якщо тебе знімає кореспондент, який лазить з тобою на передку, робити це так нахабно!" - заявив снайпер.

Він зазначив, що Деян Берич запевняв, що нібито особисто купив в української армії БТР.

"Маячня! Або "ось я ось лізу на передок... ось я виповзаю... ось я полежав, полежав, полежав, бах-бах - змістився, бах-бах - виповз. Результат? Убив двох снайперів і кулеметників!" Ну не буває такого!" - підкреслив снайпер.

За його словами, робити це для картинки - це неповага до себе, в першу чергу. Він фахівець, а перетворюється на клоуна. І це вже не вартує зовсім нічого.

Снайпер також розповів про те, як Деян Берич вів на нього полювання.

"У минулому році мені сказали, що приїхала група - шукати мене. Вони трошки назвали мій позивний і шукали точно мене. Ось тільки не знайшли... Є такий письменник - Григорій Остер. У нього є "Книга про смачну і здорову їжу людожера". І серед інших там є рецепт "Дурна дівчинка у власному соку": взяти дурну дівчинку і пообіцяти їй все, що забажає. З'їсти щасливою", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "На Донбасі все куди цікавіше, ніж здається на перший погляд - один з кращих снайперів в АТО".