RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Теракт в Кабулі: з'явилися нові фото і подробиці про загиблих українок

У мережі знайшли нові дані про співробітників української авіакомпанії, які загинули під час атаки терористів на готель Intercontinental в Кабулі (Афганістан).

Відповідна інформація була розміщена на сторінках бортпровідниць Катерини Пасенчук і Ірини Медічевої в соцмережах, повідомляє "Обозреватель".

Так, згідно з інформацією на сторінці Ірини Медічевої "ВКонтакте", вона вчилася в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля. Цей навчальний заклад розташований в Сєвєродонецьку (Луганська область). Імовірно, дівчина закінчила виш в 2010 році. Пізніше переїхала до Києва.

Катерина Пасенчук родом з Кіровограда. Там вона вчилася в школі-ліцеї №25. Також закінчила Київський національний університет культури і мистецтв (КНУКіМ). Жила в Борисполі.

Крім того, вдалося з'ясувати деякі подробиці про загиблих у дружини їхнього колеги, якому пощастило врятуватися.

"Знаю, що одна дівчинка з нашого міста, а до цього в авіакомпанії "Азур" літала. Це Катя Пасенчук з Борисполя. Іра теж в "Азурі" літала, а до цього в Utair", - розповіла вона.

Відзначається, що звістка про трагічну загибель дівчат викликала скорботну реакцію їхніх колег.

Як уточнює inforesist.org, серед загиблих в Кабулі також виявився українець Роман Власов.

Тим часом, дружина одного із співробітників авіакомпанії Олена Курінна показала листування зі своїм чоловіком відразу після перестрілки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилася інформація, що двоє загиблих в Кабулі українців були пілотами української приватної авіакомпанії "Українські крила".