RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Влаштовують "сафарі": український снайпер розповів, навіщо на Донбас їдуть стрільці з Росії

В зону АТО на Донбас приїжджають висококласні російські стрілки "постріляти укропів".

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів один з кращих снайперів сил АТО, ім'я якого не розкривається в цілях його безпеки.

"Я знаю, що на той бік з Росії приїжджає досить багато так званих "сафарійщиків". У Росії ж дуже високого класу стрілецькі школи. І висококласні стрілки приїжджають на Донбас просто "постріляти укропів". І, на превеликий жаль, до нашого сорому, стріляють вони результативно. І не тільки тому, що вони прекрасні стрілки. Але ще й тому, що наші люди дуже часто без поваги ставляться до супротивника. І підставляють свої голови під кулі", - зазначив український солдат.

На питання журналіста про те, чи дійсно на Донбас приїжджала якась "іменита снайпера з Росії", він відповів: "Була така в свій час в Волновасі. Деякий час працювала там. А потім перестала".

А на питання: "Сама по собі?", снайпер сказав: "А як же? Сама по собі. Дощ був потужний – ось і змив... Це те, що я знаю точно".

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": "На Донбасі все куди цікавіше, ніж здається на перший погляд - один з кращих снайперів в АТО".